Voor de meeste teams zit de competitie erop na deze laatste speelronde. Komende twee weken volgen er nog een aantal (soms doordeweekse) inhaalwedstrijden en dan zit het seizoen er op. In de afgelopen week wist Domburg 2 te winnen van Meeuwen 4 en steeg zodoende naar een mooie 3e plek. Op 20 mei volgt de laatste wedstrijd uit tegen VCK 3. Domburg 1 sloot het seizoen positief af met een klinkende 2-7 overwinning op DWO’15 en eindigde als 6e. In de 4e klasse is het echter nog niet gedaan. Doordat de Noormannen verrassend verloren van Veere, kwamen Veere en Bevelanders met evenveel punten aan kop. Er moet nu een beslissingswedstrijd worden gespeeld. En dat gaat gebeuren op ons mooie sportpark.

Bij de jeugd waren er twee wedstrijden. JO11-1G verloor van Arnemuiden JO11-2. Domburg JO7-1G was met 8-1 te sterk voor de buren, Oostkapelle JO7-1G.

Komende week zoals gezegd nog een aantal wedstrijden. En aanstaande zaterdag kan Oostkapelle/Domburg JO17-1 voor de tweede keer dit seizoen kampioen worden. Dan moet er wel gewonnen worden van SJO/HPC’16 JO17-2. Deze wedstrijd wordt gespeeld in Domburg en ze kunnen uiteraard een steuntje gebruiken in de vorm van veel publiek!

Verder werd in de laatste thuiswedstrijd op 29 april als Man of the Match verkozen, Deamion de Joode.