In de speelronde van zaterdag 8 april werd er 3 keer gewonnen, 1 keer gelijk gespeeld en 4 keer verloren door de blauwwitte helden. Ondanks het 2-1 verlies blijft Domburg 1 staan op de 6e plek.
Maar voor een eventuele periodetitel doen ze geen goede zaken dit weekend. Vermeldenswaardig voor deze wedstrijd is dat Hugo Brand als aanvoerder het veld betrad. Met 17 jaar de jongste aanvoerder in jaren bij Domburg 1!

Bij de jeugd is JO15-1 door een 2-9 winst nog steeds in de race voor het kampioenschap ondanks de achterstand van 5 punten. JO13-1 hebben de titel voor het grijpen.  Volgende week zijn ze bij winst verzekerd van het kampioenschap. En het is een thuiswedstrijd dus bij deze een oproep om deze  bikkels te komen supporten! Domburg JO9-1 speelde in de topper tegen de Noormannen met 4-4 gelijk na met 4-1 voor te hebben gestaan.