18 april 2015: Kapelle F5 – Domburg F3 4-3

We moesten vandaag tegen de kampioen en dat zouden ze weten. We hadden een flitsende start van de wedstrijd en stonden zelfs nog voor met 0-2. Helaas hadden zij net een beetje meer geluk dan wij en schoten ze er ook 2 in. De tweede helft ging het gelijk op, alleen gingen onze schoten op het doel niet allemaal in het doel en bij Kapelle ging er eentje meer in dan bij ons.
Het was een bloedstollende wedstrijd tot het einde waar alle toeschouwers en ook de jongens en meisjes in het veld erg van hebben genoten. Het werd […]

4 april 2015: Domburg F3 – Walcheren F7 3-3

Domburg kwam al vrij snel op voorsprong en ze bleven aanvallen, dus na een tien minuten stonden ze op 2-0. Maar walcheren kreeg weer een beetje grip en hield redelijk stand totdat Gerome met een uitstekende dribbel 4 spelers en de keeper uitspeelde, dus ging Domburg met 3-0 de rust in. De tweede helft begon heel anders, Walcheren leek een heel ander elftal te hebben, ze waren constant in de aanval en Domburg was alleen maar aan het verdedigen, dit resulteerde dus ook in een 3-1. Domburg lette daarna nog steeds niet op en de 3-2 werd toen ook binnengeschoten. [...]

28 maart 2015: Domburg F3 – Bevelanders F3 7-3

Vandaag staan de Bevelanders op het Programma. De wedstrijd is al geopend door een mooie pass van Gerome op Sam dit het afmaakte 1-0 het hele team was lekker bezig en al voor de rust stond het 6-3. Ook Wesley hield er nog leuke ballen uit en ik heb ook wat mooie uittrappen gezien. De tweede helft liep wat moeizamer maar er kon toch nog een goaltje in van Gerome die de pass kreeg van Nima. Toen het eindfluitje was gefloten was het beslist 7-3 voor onze (kleine) blauwwitte helden!!

7 maart 2015: RCS F7 – Domburg F3 0-5

0-1 Gerome 0-2 Sam 0-3 Florian 0-4 Nima 0-5 Gerome

 Na een wat moeizaam begin kwamen we al snel op stoom en ging het eerste doelpunt erin. Ook onze keeper was goed opdreef vandaag en hield alle ballen uit het doel. Na de rust zijn er helaas geen doelpunten meer gevallen maar werd er wel heel mooi voetbal gespeeld! Het resultaat had heel goed hoger kunnen zijn maar we hebben ze er niet ingeschoten.