08-12-2018 VCK MO17-1 – VVO/Domburg MO17-1: 0-8

Nadat we de afgelopen weken de belangrijke wedstrijden tegen Dauwendaele en Terneuzen hadden gespeeld en ook nog eens hadden gewonnen volgde er een week broodnodige rust. Vandaag staat de wedstrijd tegen Jong Ambon MO17 op het programma. In de wetenschap dat mede titelkandidaat Terneuzen tegen de voor ons zo bekende meiden van V.C.K. MO17 speelt en vast geen cadeau gaat weggeven moeten we ook vandaag weer vol aan de bak.

Jullie coaches hadden al gezien dat het weer vandaag een rol gaat spelen. Immers 14 kilometer verderop wordt het Nederlands Kampioenschap tegen de wind in […]

24-11-2018 VVO/Domburg MO17-1 – Terneuzen MO17-1: 1-0

Deze kille zaterdag komt medekoploper Terneuzen MO17 op bezoek op Duinhelm. Met net zo weinig verliespunten en slechts één doelpunt minder staan zij gedeeltelijk eerste met ons. Na de winst van afgelopen zaterdag op FC Dauwendaele MO17 zijn we benieuwd of we Terneuzen MO17 ook  goed partij kunnen geven.

De hele week wordt er al naar deze wedstrijd toegeleefd. Ook de wederzijdse leiders hebben elkaar op de facebookpagina van VV Terneuzen MO17 gevonden. Dankzij dit contact begint de morgen op Duinhelm met koffie en een bolus. Misschien een traditie om in ere te houden?

We zijn vandaag […]