21-02-2019 Meeuwen MO17-1 – VVO/Domburg MO17-1: 0-1

Meeuwen MO17 - VVO/Domburg MO17

Een Oostkapellse pub quizvraag zou kunnen zijn: “Welk team binnen de voetbalvereniging Oostkapelle en Domburg heeft het laatst een officiële wedstrijd verloren”? De meesten van jullie zullen waarschijnlijk gokken op het eerste elftal maar dan zitten jullie fout. Het zijn toch echt de meiden van de MO17 die voor het laatst verloren hebben op 8 september 2018(!)

Vanavond staat de uitgestelde wedstrijd tegen Meeuwen MO17 op het programma. Zonder de geblesseerde Nannah maar wel met Maud en ook met Iris die weer voorzichtig mag gaan beginnen met voetballen. […]

16-02-2019 VVO/Domburg MO17-1 – Terneuzen MO17-1: 3-0

MO17 VVO/Domburg - Terneuzen

Er is een spreekwoord “Zonder gelukt vaart niemand wel”. De letterlijke betekenis is: Alleen met hard werken komt men er niet, ook een beetje geluk is nodig om ergens te komen. Streep het woord beetje maar door en lees maar verder wat ons vandaag overkomen is.

Onze eerste wedstrijd in het nieuwe seizoen tegen een bekende tegenstander. De meiden van Terneuzen M017 komen bij ons op bezoek op Duinhelm. Zij zijn samen met ons gepromoveerd naar de 1e klasse. Vorige week konden wij helaas niet voetballen wegens personele problemen. Ondanks crisis management lukte het niet om […]

08-12-2018 VCK MO17-1 – VVO/Domburg MO17-1: 0-8

Nadat we de afgelopen weken de belangrijke wedstrijden tegen Dauwendaele en Terneuzen hadden gespeeld en ook nog eens hadden gewonnen volgde er een week broodnodige rust. Vandaag staat de wedstrijd tegen Jong Ambon MO17 op het programma. In de wetenschap dat mede titelkandidaat Terneuzen tegen de voor ons zo bekende meiden van V.C.K. MO17 speelt en vast geen cadeau gaat weggeven moeten we ook vandaag weer vol aan de bak.

Jullie coaches hadden al gezien dat het weer vandaag een rol gaat spelen. Immers 14 kilometer verderop wordt het Nederlands Kampioenschap tegen de wind in […]

24-11-2018 VVO/Domburg MO17-1 – Terneuzen MO17-1: 1-0

Deze kille zaterdag komt medekoploper Terneuzen MO17 op bezoek op Duinhelm. Met net zo weinig verliespunten en slechts één doelpunt minder staan zij gedeeltelijk eerste met ons. Na de winst van afgelopen zaterdag op FC Dauwendaele MO17 zijn we benieuwd of we Terneuzen MO17 ook  goed partij kunnen geven.

De hele week wordt er al naar deze wedstrijd toegeleefd. Ook de wederzijdse leiders hebben elkaar op de facebookpagina van VV Terneuzen MO17 gevonden. Dankzij dit contact begint de morgen op Duinhelm met koffie en een bolus. Misschien een traditie om in ere te houden?

We zijn vandaag […]