Vanwege de herfstvakantie weinig wedstrijden deze speelronde. Maar wel een derby bij het 1e, tegen de Noormannen. Helaas bleven de punten in Westkapelle ondanks een doelpunt van Chiel. Domburg 2 liep helaas weer tegen een dikke nederlaag op.  Hopelijk gaat het volgende week in de bekerwedstrijd tegen ZSC weer wat beter. Bij de pupillen was er maar een wedstrijd. De jongste blauwwitte helden speelden een thuiswedstrijd tegen Arnemuiden. En die wonnen ze, zoals ze bijna al hun wedstrijden winnen.

Volgende week weer een wat korter programma. In totaal 5 wedstrijden op zaterdag en nog een doordeweekse wedstrijd van JO13-1. Verder kunnen de standen nog steeds niet samengesteld worden om ze op de site te zetten. Deze zijn wel te raadplegen op de voetbal App van de KNVB. Klik hier voor meer informatie.