In het derde bekerweekend werd bij een aantal ploegen duidelijk wie er verder ging bekeren en wie niet. Ons vlaggeschip Domburg 1 was al uitgeschakeld voor de volgende ronde en zodoende deed de uitslag er niet zo veel meer toe. Domburg 2 verloor ondanks het overwicht in de eerste helft met 1-3 maar is met een beter doelsaldo door naar de volgende ronde.

Domburg JO15-1 speelde een nuttige oefenwedstrijd die met 2-5 werd verloren. In de beker staan ze op pole position met 2 winstpartijen en een prima doelsaldo. Nog 1 wedstrijd te gaan. Domburg JO13-1 is ondanks de 1-4 winst op Wolfaarstdijk uitgeschakeld. Domburg JO11-1 won de derde bekerwedstrijd met ruime cijfers maar zijn op doelsaldo afgetroefd door FC Axel. JO11-2G is na twee verloren potjes uitgeschakeld. Ook Domburg JO9-1 is op doelsaldo geklopt. Drie ploegen die alledrie drie punten hebben maar waarbij de Noormannen met het beste doelsaldo doorgaan naar de volgende ronde.

Als laatste de jongste blauwwitte helden, die verloren met ruime cijfers van Vlissingen JO7-1. Wel scoorden ze nog twee eretreffers!

Komende week zijn er twee doordeweekse bekerwedstrijden van JO17-1 en JO11-2. Volgende week het eerste competitieweekend van deze jaargang. Verder staat de eerste teamfoto (JO15-1) online. Komende weken volgen er meer…