De start van de competitie! De grasmat lag er prima bij, het weer was perfect en er werd veel gescoord en veel gewonnen. Beide seniorenteams wonnen hun wedstrijden tegen MZVC 1 en 2. Bij het 1e scoorde Tim de Lange bij zijn competitiedebuut het 3e doelpunt.

Bij de junioren- en pupillenteams werd er veel en soms heel veel gescoord. Het combinatieteam VVO/Domburg JO19-1 won van het combinatieteam van Serooskerke/Veere met 6-4. VVO/Domburg JO17-1 speelde gelijk tegen Serooskerke/Veere JO17-1. JO13-1 was veel te sterk voor Zeelandia Middelburg. Het werd maar liefst 0-13! Ook JO11-1  was een maatje te groot voor de tegenstander, 8-0 winst. Ook bij JO11-2G werd er veel gescoord, maar helaas alleen door de tegenstander. En JO7-1G scoorden wel veel (6x) maar tegenstander de Meeuwen JO7-1 scoorden er 2 meer. 

Van de wedstrijd van het eerste heeft huisfotograaf Jacco Leijdekkers weer een mooie reportage gemaakt. Zie de foto’s van Domburg 1. Ook zijn de teamfoto’s van Domburg 2 en JO11-1 online gezet. En vergeet de verschillende wedstrijdverslagen niet te lezen!