Vandaag stond de eerste wedstrijd van het seizoen op de planning. Een bekerwedstrijd in Koudekerke tegen VCK. Een aantal wijzigingen aan het begin van het seizoen. We verwelkomen de nieuwe spelers Ramon en Arvid en van de mini’s Luka en Daan. Robin van de mini’s viel vandaag in, omdat we een speler misten! We begonnen goed aan de wedstrijd, na een mooie dribbel maakt Brandon de 0-1. We zijn vandaag beter dan VCK, maar krijgen niet veel kansen. Het is Jelle die na een pass van Bart de 0-2 maakt. Vlak voor de rust schiet Jelle nog een keer op de paal.

Rust.

Arvis onze nieuwe keeper heeft zijn doel schoongehouden en Ramon en Daan staan hun mannetje in de verdediging. Robin maakt veel meters in de spits, maar dit heeft nog helaas geen doelpunt opgeleverd en Jelle, Brandon en Bart lopen overal. Na de rust (na een heerlijke beker drinken, want het is warm) gaan we verder waar we gebleven waren. Een eigen doelpunt 0-3 en Brandon maakt hierna snel de 0-4. Na een half uur is het Bart die met een afstandsschot de 0-5 binnenschiet. VCK doet iets terug 1-5 en 2-5. Jelle maakt na een pass van Brandon de 2-6 en Daan maakt zijn eerste doelpunt in de F na een corner van Bart 2-7. Goed gedaan boys!