Weer een doelpuntrijke zaterdag. Deze keer beginnen we met de jeugdploegen. Onze jongste spelers van JO7-1 pakten de overwinning op Zeelandia Middelburg door 6 keer te scoren. Ook JO9-1 wist 6 keer het net van de tegenstander te vinden, alleen deed de tegenstander, Noormannen JO9-1, dat twee keer meer. Domburg JO11-2 zit in een zware competitie aan de uitslagen te zien. Ook deze week kregen ze veel tegendoelpunten. Domburg JO11-1 deed het prima door met 2-11 te winnen bij Dauwendaele. Domburg JO15-1 pakten hun eerste punten in de competitie door met 4-3 te winnen van Bevelanders. De beide combinatieteams met Oostkapelle pakten ook alletwee de winst.

Bij de senioren werd er ook driftig gescoord. Helaas voor Domburg 2 alleen door de veel te sterke tegenstander GPC Vlissingen. Tot een kwartier voor tijd kon de schade nog beperkt worden gehouden maar toen was de pijp ook echt leeg. Ons vlaggeschip pakten hun tweede overwinning van dit seizoen door SKNWK 1 met ruime cijfers te verslaan. Klasse!!

We moeten het overigens nog even zonder de standenlijsten doen. De KNVB heeft digitaal het een en ander veranderd zodat deze niet meer samengesteld kan worden. Althans, we weten nog even niet hoe.