En ook het tweede bekerweekend zit er alweer op. Met wisselend succes voor de blauwwitte helden. Het eerste hield een puntje over aan de ontmoeting met ZSC’62. Het combinatieelftal VVO Domburg JO19-1 pakte de drie punten evenals JO15-1. Verder kwam JO11-1 tot een gelijkspel. De overige bekerwedstrijden gingen verloren. De jongste helden pakten in de competitie de volle winst door Arnemuiden JO7-1 met 2-8 te verslaan.

Zo aan het begin van het seizoen moest er weer een hoop aangepast worden aan de site. Inmiddels is het meeste werk gedaan en staat ook een groot gedeelte van het programma op de site. Ook druppelen langzaam aan de eerste wedstrijdverslagen weer binnen. De moeite waard om te lezen!