Voor het tweede jaar op rij vond afgelopen zaterdag 4 juni de vv Domburg Zevenkamp plaats. Deze editie was samen gepland met de jaarlijkse seizoensafsluitende barbecue. Deze combinatie bleek een groot succes te zijn. Met circa 65 jeugdleden begon rond 14.00 uur de Zevenkamp. Met alle teams werden zeven verschillende spelletjes afgewerkt. Voetbalbowlen, sprinten, ingooien, slalommen, kortom van alles wat. Aan het einde van de middag werden de prijzen voor de nummers 1, 2 en 3 van elk team uitgereikt. Ook kregen alle deelnemers een vaantje.

Na de uitreiking van de bekers werd er gestreden om de penaltybokaal. 53 deelnemers deden mee en schoten vanaf 11 meter op oud 1e elftalkeeper Oscar Jacobs en op de huidige keeper van het 1e, Jacco Leijdekkers. Na zeven ronden was de winnaar bekend en dit kon niet anders zijn dan de man met het hardste schot van Domburg, Ko Brand.

Hierna was het tijd voor de afsluiting van het seizoen 2015/2016 met een druk bezochte uitstekende barbecue. Al met al was de hele dag een doorslaand succes en zeker voor herhaling vatbaar.

Van de hele dag zijn verschillende foto’s gemaakt die in de galerij van Domburg zijn te bewonderen. Hebt u of jij zelf foto’s gemaakt? Die willen we ook graag op de site zetten. Hier staat hoe ze ingezonden kunnen worden.