De Jeugdcommissie van VVO/Domburg organiseert op zaterdag 1 juni a.s.
een zevenkamp voor de pupillen van onze verenigingen. Jullie treden in het strijdperk tegen je eigen teamgenoten. De zevenkamp is zo opgezet dat alle onderdelen van het voetbal er in voorkomen. Hieronder staan onder meer de onderdelen van de zevenkamp waarin je “examen” moet afleggen, dus
je kunt nog even oefenen.
We verwachten jullie om 08.45 uur op Sportpark Duinhelm.
Let op! Neem je eigen voetbalkleren mee (voetbalschoenen en sporttenue)
Vanzelfsprekend zijn ook de ouders, opa’s, oma’s, broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes van harte welkom op deze dag! Per team worden jullie ingedeeld in een kleedkamer.

09.00 uur start zevenkamp:

• LatjetrapIedere speler mag 3 pogingen wagen om op de paal of lat te schieten.
  • Vakkenspel. In een vak schieten en daarna bord met score omdraaien.
  • Dribbelen om pionnen. Iedere speler krijgt 1 minuut de tijd om rond zoveel mogelijk pionnen te dribbelen.
  • Doelschieten. Iedere speler mag 4 pogingen wagen.
  • Poortje schieten. Iedere speler mag 3 keer schieten.
  • Dobbelsteenspel. Hoeveel pionnen schiet jij om? Zoveel keer mag je gooien.
  • Drijven. Hoeveel keer kan je rond de pionnen drijven?

Er zijn 7 onderdelen. En we gaan tussendoor ook nog 3 penalty’s nemen op een echte keeper.

11.00-11.30 uur start mini-mix toernooi

Op de dag zelf horen jullie bij wie jullie ingedeeld zijn. De spelers van de JO13, JO11, JO10, JO9 en JO8 spelen samen met elkaar in teams. De spelers van de JO7 spelen hun eigen wedstrijdjes. Alle wedstrijden duren waarschijnlijk 10 minuten.

Om ± 13:00 uur FINALE Penaltybokaal

We gaan door tot we een winnaar hebben. Eén winnaar bij de JO13, JO11/JO10, JO9/JO8 en JO07.

Wanneer je niet mee kunt doen graag afmelden bij jullie leider.