Na een korte winterstop gaan weer beginnen, de eerste officiele wedstrijd van het voorjaar seizoen. De zon schijnt niet en het waait aardig hard, maar dit kan de pret niet drukken we hebben er weer zin in. Na uitgeslapen te kunnen hebben, vetrekken we om 11:00 uur vanaf sportpark Oosterloo.
Vanuit Duinhelm Oostkapelle vetrekken we met het complete team naar Middelburg.

Na een goeie warming-up beginnen we met de wedstrijd, met de volgende opstelling/spelers in het veld. Walcheren geeft meteen goeie druk, maar Oostkapelle-Domburg geeft zich niet gewonnen Sam geeft een mooie bal aan Julian Helaas wordt de bal bij de cornervlag afgepakt, en de bal is weer bij de anderen kant van het veld. Maar bij de verdediging letten ze goed op en Laura pakt de bal af, en passt de bal naar Ravi.
Ravi speelt een spits uit van Walcheren en passt de bal door naar Jurgen.
Jurgen speelt de bal naar Jarno hij kwam niet zo goed aan door de harde wind maar goed genoeg.  Jarno sprint de bal achterna draait naar binnen en schiet net naast jammer zeg.  De keeper gooit uit maar recht in Chrome zijn schoenen, Chrome geeft een mooie bal door de lucht maar de wind blaast de bal uit. Ingooi voor de tegenparty .Jurgen pakt de bal snel af en geeft de bal aan Julian deze schiet maar net mis Maar uit het niets komt een tegenaanval van Walcheren en ze scoren jammer.

Rust

De tweede helft werd Julian gewisseld met Fabienne in het middenveld en Sam ging op de plaats van Julian.  We hebben mee wind dus nu kunnen we hoge ballen geven.  We hadden meteen een goeie kans, maar die ging mis de keeper had de bal maar net liet deze los dus een corner. Jurgen mocht de corner nemen hij schoot de bal net naast de paal. De keeper schoot hem uit hellemaal naar voren hij kwam niet echt goed aan dus wij hadden de bal.
Sam renden in de hoek naar de corner vlag, en gaf hem voor maar de verdediging pakte de bal en schoot de bal weg maar Walcheren had ook moeite  met de wind.
Oostkapelle-Domburg mocht in gooien we gooiden in en kwam in het veld maar opeens schopte een jongen uit Walcheren Laura hard tegen  haar hand aan.Hij moest er uit we mochten de bal hebben Laura schoot de bal maar niet hoog genoeg dus Walcheren had de bal weer maar Niels pakte de bal af en passte naar Ravi passte naar Jesse .
Jesse rende met de bal ervandoor hij schoot maar de keeper had de bal.
de keeper schoot de bal uit naar een verdeger en die passte naar een middenvelder maar Sam pakte de bal af en schoot op goal maar de keeper
houd de bal tegen. De bal gaat weer uit, een corner Jurgen moet hem nemen
Corner wordt niet hoog aangeleverd, maar Jesse stond bij de tweede paal en houd de bal aan en  passte de bal naar Jarno en hij scoort yes eindelijk.
Walcheren had ook nog een goeie kans maar hij ging net mis door de wind.

Het was weer even wennen de eerste wedstrijd, maar iedereen deed zijn best op naar volgende week.