Aftrap om exact 10:00:00. Geen tel eerder of later. Eerste mooie combinatie Is van ons, maar wordt in de kiem gesmoord. Kans Heinkenszand. Prachtig gepakt door Wesley.
Kans voor Julian na een scherp gekrulde voorzet van Jurgen….. net naast geschoten. Keeper stond aan de grond genageld.
Corner Heinkenszand. Levert niets op. Weer een corner. Speler staat vrij. Doelpunt Heinkenszand 0-1. Tegen alle verhoudingen in natuurlijk 😃.
Tegenaanval in de kiem gesmoord door stofzuiger Bente.
Opeens scherpe pass door ‘t midden van Ravi. Jelle speelt zich mooi vrij, schiet en……mooie redding van de keeper.
Oostkapelle/Domburg zet aan. Vrije trap Jelle vanaf de zijkant. Bal krult fantastisch, helaas net over t hoofd van Jurgen geschoren en naast.
Opeens kans Jelle. Goed gepakt door de keep. Rebound voorJurgen…DOELPUNT 1-1.
Publiek wordt ook warm en roert zich.
Opeens 2 open kansen Heikenszand. 2 prachtige zweefduiken van Wesley. Goed gestopt 💪.
Schot tweede lijn. Weer gestopt Wesley.
Andere kant schot Jesse. Net naast.

RUST.

2e HELFT: aftrap Jesse
De thee ligt zwaar op de maag. Beide teams moeten even inkomen.
Voorzet vanaf recht Heinkenszand. Bal voorbij Wesley maar gelukkig net over gekopt (Pfff…).
Aanval Heinkenszand tot corner verwerkt door Daan.
Aanval Oostkapelle/Domburg. Voorzet Jelle. Net naast geschoten door Jarno 🤭.
Wedstrijd komt op gang.
Aanval via Sam en Jelle. Net naast..publiek komt ook serieus op stoom.
Goede aanval Oostkapelle/Domburg. Schotkans Jelle. Heeft te veel tijd nodig. Jurgen in de herkansing. Krijgt geen tijd van de verdediging. Kans verkeken helaas.
Mooie voorzet vd zijkant. Net voorlangs getikt door Julian.
Spervuur van aanvallen Oostkapelle/Domburg. Schot Ravi. net naast.
Wedstrijd afgelopen. GOED GESPEELD. Winst was zeer verdiend geweest.