25-05-2019 Bevelanders MO17-1 – VVO/Domburg MO17-1: 1-2

Er is nieuws en heel goed nieuws te vertellen over de MO17. Allereerst de wedstrijd van vandaag, uit tegen Bevelanders MO17. Waar we afgelopen weken konden beschikken over een compleet team, is het nu ouderwets puzzelen om 11 speelsters bij elkaar te krijgen. En dan zijn jullie beide coaches vandaag ook nog eens afwezig. Gaat ons goede seizoen zo als een nachtkaars uit?

De afgelopen week hebben we gelukkig Patrick Smink als coach kunnen contracteren en Rick Wisse wil Patrick komen assisteren. Daar zijn we natuurlijk erg blij mee! Dus reizen jullie af naar Kamperland. Zonder Mirre en Arianne die de […]

18-05-2019 VVO/Domburg MO17-1 – RCS MO17-1: 1-0

VVO/DOMBUG MO17 - R.C.S. MO17

De thuiswedstrijd tegen R.C.S. MO17 begint al om 10.00 uur. Op zich niet zo erg want het is al behoorlijk benauwd en het gaat een warme dag worden.

Helaas voor ons is Simone gisteren op school uit een klimrek gevallen. Ze viel bovenop op haar enkel, die klapte dubbel en nu kan ze dus niet mee doen. Wel komt ze aangestrompeld en neemt plaats op de bank om ons aan te moedigen.

Wij zijn verder compleet, dus met 13 meiden beginnen we aan de wedstrijd. De eerste helft is van onze zijde niet zo goed. […]

11-05-2019 Terneuzen MO17-1 – VVO/Domburg MO17-1: 0-3

VV TERNEUZEN MO17 - VVO/DOMBURG
MO17

Op deze mooie zaterdagmorgen mogen we op bezoek bij de meiden van VV Terneuzen MO17. Voor de derde keer al dit seizoen, maar voor de eerste keer uit. De afgelopen twee wedstrijden waren we behoorlijk gelijkwaardig aan elkaar dus ze zijn benieuwd hoe we het er deze zaterdag vanaf gaan brengen.

Tessa rijdt voor de allereerste keer zelf dus we hebben voor haar een toeristische route uitgestippeld met als kers op de taart een prachtige blik op “de andere kant” van de Westerschelde. Net een levend schilderij, […]

04-05-2019 VVO/Domburg MO17-1 – Meeuwen MO17-1: 2-0

VVO/DOMBURG MO17 - VV DE MEEUWEN MO17

Vandaag al weer wedstrijd nummer 11 van de 14 voorjaarscompetitie wedstrijden, de thuiswedstrijd tegen een niet compleet Meeuwen MO17. ’s Morgens hebben we al een paar flinke hagelbuien zien vallen. Hopelijk blijft ons dat vanmiddag bespaard.

Vandaag is Mirre er niet bij, zij test haar amazone kwaliteiten tijdens een ringrij wedstrijd in Hrieps. Aangezien haar directe tegenstandster van de Meeuwen MO17 aan dezelfde ringrij wedstrijd deelneemt is dat voor ons geen probleem. Maud neemt graag haar plekje in zodat we vandaag maar liefst 14 speelsters beschikbaar hebben.

Zoals gezegd, de Meeuwen niet compleet. […]

13-04-2019 Kloetinge MO17-1 – VVO/Domburg JO17-1: 3-2

Kloetinge MO17 - VVO/DOMBURG MO17

Deze week een dubbele krachtmeting tegen de meiden van Kloetinge MO17-1. Tegenwoordig spelen we een soort Europees systeem want voor de tweede opvolgende keer spelen we tegen dezelfde tegenstander achtereenvolgens een uit- en thuis wedstrijd. Aangezien Kloetinge niet één maar twee MO17 teams heeft weten we dat we het deze twee wedstrijden lastig gaan krijgen.

De woensdagavond konden we de meiden van Kloetinge in bedwang houden en de wedstrijd eindigde dan ook in 0-0. Voor ons een prima resultaat tegen de 16 speelsters van Kloetinge want Kloetinge had meer mogelijkheden om te scoren. Toch hadden […]

06-04-2019 VVO/Domburg MO17-1 – Graauw MO17-1: 1-3

VVO/DOMBURG MO17 - GRAUW MO17

Drie fouten, drie doelpunten tegen. Logisch, want een doelpunt tegen is altijd het resultaat van een fout of een serie van fouten. Maar onze fouten van vanmiddag zijn van dien aard dat ze gelijk afgestraft kunnen worden. En we beginnen zo goed. Vanaf de eerste minuut zetten we de meiden van Grauw onder druk. Binnen 5 minuten een flitsende aanval gevolgd door een strakke voorzet van Sarah. Inge komt net een teenlengte te kort om de bal binnen te tikken. En Inge is de kleinste niet he. Jammer, jammer.

We houden de druk vast, […]

01-04-2019 Grauw MO17-1 – VVO/Domburg MO17-1: 1-1

Grauw MO17 - VVO/DOMBURG MO17

Na de zepert van afgelopen week is er geen ontslagbrief in de brievenbus gevallen bij jullie leider dus we kunnen wederom compleet afreizen naar Grauw. Tja Grauw, waar ligt dat eigenlijk precies? Google Maps wist het te vinden en kon ook nog eens vertellen dat we ruim een uur over deze reis gingen doen.

Aangezien de wedstrijd om 10.00 uur al begon, was de (pupillen)vertrektijd gezet om 8 uur. En klasse hoor meiden. Allemaal op tijd! Behalve keepster en chauffeuse Tessa die haar rijbewijs was vergeten en terug naar huis moest. Met gierende banden kwam […]

21-02-2019 Meeuwen MO17-1 – VVO/Domburg MO17-1: 0-1

Meeuwen MO17 - VVO/Domburg MO17

Een Oostkapellse pub quizvraag zou kunnen zijn: “Welk team binnen de voetbalvereniging Oostkapelle en Domburg heeft het laatst een officiële wedstrijd verloren”? De meesten van jullie zullen waarschijnlijk gokken op het eerste elftal maar dan zitten jullie fout. Het zijn toch echt de meiden van de MO17 die voor het laatst verloren hebben op 8 september 2018(!)

Vanavond staat de uitgestelde wedstrijd tegen Meeuwen MO17 op het programma. Zonder de geblesseerde Nannah maar wel met Maud en ook met Iris die weer voorzichtig mag gaan beginnen met voetballen. […]

16-02-2019 VVO/Domburg MO17-1 – Terneuzen MO17-1: 3-0

MO17 VVO/Domburg - Terneuzen

Er is een spreekwoord “Zonder gelukt vaart niemand wel”. De letterlijke betekenis is: Alleen met hard werken komt men er niet, ook een beetje geluk is nodig om ergens te komen. Streep het woord beetje maar door en lees maar verder wat ons vandaag overkomen is.

Onze eerste wedstrijd in het nieuwe seizoen tegen een bekende tegenstander. De meiden van Terneuzen M017 komen bij ons op bezoek op Duinhelm. Zij zijn samen met ons gepromoveerd naar de 1e klasse. Vorige week konden wij helaas niet voetballen wegens personele problemen. Ondanks crisis management lukte het niet om […]

08-12-2018 VCK MO17-1 – VVO/Domburg MO17-1: 0-8

Nadat we de afgelopen weken de belangrijke wedstrijden tegen Dauwendaele en Terneuzen hadden gespeeld en ook nog eens hadden gewonnen volgde er een week broodnodige rust. Vandaag staat de wedstrijd tegen Jong Ambon MO17 op het programma. In de wetenschap dat mede titelkandidaat Terneuzen tegen de voor ons zo bekende meiden van V.C.K. MO17 speelt en vast geen cadeau gaat weggeven moeten we ook vandaag weer vol aan de bak.

Jullie coaches hadden al gezien dat het weer vandaag een rol gaat spelen. Immers 14 kilometer verderop wordt het Nederlands Kampioenschap tegen de wind in […]

24-11-2018 VVO/Domburg MO17-1 – Terneuzen MO17-1: 1-0

Deze kille zaterdag komt medekoploper Terneuzen MO17 op bezoek op Duinhelm. Met net zo weinig verliespunten en slechts één doelpunt minder staan zij gedeeltelijk eerste met ons. Na de winst van afgelopen zaterdag op FC Dauwendaele MO17 zijn we benieuwd of we Terneuzen MO17 ook  goed partij kunnen geven.

De hele week wordt er al naar deze wedstrijd toegeleefd. Ook de wederzijdse leiders hebben elkaar op de facebookpagina van VV Terneuzen MO17 gevonden. Dankzij dit contact begint de morgen op Duinhelm met koffie en een bolus. Misschien een traditie om in ere te houden?

We zijn vandaag […]