27-10-2018 VVO/Domburg JO15-1 – Breskens/Schoondijke JO15-1: 5-0

Zaterdag 27 oktober moesten we tegen Breskens / Schoondijke. Het was niet zo lekker weer, het regende de hele wedstrijd. We gingen goed van start, al snel kwamen we op voorsprong door een doelpunt van Matthias, ook Mats en Coen scoorde in de eerste helft en we gingen de rust in met een stand van 3-0. In de tweede helft scoorde Maarten en Jakub nog en we wonnen met een eindstand van 5-0.

29-09-2018 Yerseke JO15-1 – VVO/Domburg JO15-1: 0-1

We moesten zaterdag 29 september voetballen uit tegen Yerseke. We begonnen de wedstrijd met een sterk begin, we hadden niet veel kansen maar ongeveer 20 minuten later maakte de Jacub de 1-0, we hadden daarna bijna geen kansen meer. In de tweede helft kwam de tegenstander terug en die hadden veel kansen maar gingen er niet in, toen floot de scheidsrechter de wedstrijd af. En hadden we gewonnen met 1-0 tegen Yerseke.  Veel kan ik er niet over schrijven want Het was niet zo spannend.

24-09-2018 Noormannen JO15-1 – VVO/Domburg JO15-1: 2-3

Op een doordeweekse maandagavond werd de beslissende wedstrijd in de beker gespeeld in de poulefase. De  wedstrijd met volle maan beloofde een spannende wedstrijd te worden. Beide ploegen hadden de vorige twee wedstrijden  ruim gewonnen. De wedstrijd begon aftastend met een beter voetballend Oostkapelle-Domburg. Uit eindelijk brak Mats de ban door koel alleen voor de keeper de 0-1 in te schieten na een assist van Coen. Domburg-Oostkapelle bleef in de eerste helft goed doorvoetballen. Uit een afgeslagen aanval met iets te ver doorgevoerde combinatie pikte Goof de bal op. Met een prachtig afstandschot zorgde hij voor de verdiende 0-2. De […]

08-09-2018 VVO/Domburg JO15-1 – Yerseke JO15-1: 8-0 (beker)

Vandaag staat de bekerwedstrijd tegen Yerseke op het programma. De temperatuur is prima en de velden mogen bespeeld worden dus er staat niets in de weg voor een lekker potje voetbal. Hoewel ik de voorgaande twee jaar al met de samenwerkingsteams te maken had is het even wennen aan de blauwwitte shirts. Ook de spelers ken ik nog niet van naam laat staan dat ik weet welke spelers bij welke ouder horen. Maar dat zal gaandeweg het seizoen wel duidelijk worden. 

De wedstijd start iets later dan gepland en in de eerste minuut is er direct al een kans voor ons […]

06-09-2018 VVO/Domburg JO15-1 – Kapelle JO15-1

we moesten donderdag avond tegen Kapelle om kwart over 7. dit was ook gelijk de eerste wedstrijd van dit seizoen. Ruben scoorde de 1-0 toen scoorden hun 1-1. Na de rust ging het beter 2-1 door Mats met een goeie voorzet van Jakub. 3-1 van thomas toen werden we moe en werd het 3-2 dat was ook de eindstand . Kapelle was ook 2e klas net als ons we gaan hun dus nog meer ook tegen komen in de competitie

groet Ruben