14-09-2019 VCK JO9-2 – VVO/VVD JO9-1: 3-7

Vandaag spelen we alweer de derde wedstrijd. De aftrap is om 09.00uur bij VCK dus vroeg uit de veren. Sem en Ferre waren er vandaag helaas niet bij. Onze nieuwe aanwinst Boaz was wel klaar om te mee te voetballen dus konden we toch met z’n 6en richting Koudekerke.

Jonah begint vandaag als keeper. Zoë en Jonathan als blok achterin, Tygo en Boaz op het middenveld en Micah moet voor de doelpunten zorgen in de spits. In het begin gaat het lekker gelijk op en krijgen beide ploegen een paar kansjes. Micah pakt de bal af van de tegenstander en via […]

07-09-2019 Dauwendaele JO9-3 – VVO/VVD JO9-1: 2-16

Vandaag staat de tweede wedstrijd op het programma. We spelen uit tegen Dauwendaele JO9-3. Het is een stukje frisser dan vorige week, maar gelukkig wel droog. We hebben allebei 7 spelers dus we spreken af dat we lekker 7 tegen 7 gaan spelen zodat er geen wissels zijn.

We beginnen de wedstrijd met Tygo op het doel, Jonathan & Zoë achterin. Sem & Ferre staan op het middenveld en Jonah & Micah in de spits.

We beginnen heel goed en na een pass van Micah scoort Jonah al snel de 0-1. Jonah heeft er zin in vandaag en 2 schoten verder staat […]

31-08-2019 VVO/VVD JO9-1 – Walcheren JO9-2: 8-9

We gaan weer beginnen! De eerste wedstrijd spelen we in Domburg tegen Walcheren JO9-2. Het is heerlijk weer en iedereen heeft er zin in!
We beginnen met Zoë in het doel, Sem & Jonathan in de verdediging, Tygo & Ferre op het middenveld en Jonah in de spits.
Het begin was even wennen en we stonden al snel met 0-2 achter.
Na een goede actie schiet Jonah op de paal en kan Tygo de 1-2 binnentikken.
Kort daarna wordt het 1-3.
Ferre pakt op het middenveld de bal af, dribbelt naar het doel en maakt er 2-3 van.
Ondanks een paar goede verdedigende acties van Jonathan […]