05-11-2018 VVO/Domburg JO11-1 – Dauwendaele JO11-1: 5-4

Vandaag de inhaalwedstrijd tegen Dauwendale, voor de beker hebben we hier eerder 7-3 van gewonnen in een toen gelijkopgaande wedstrijd. We zijn vandaag sinds weken weer compleet. Wesley is weer beter. Op het doel Wesley en in de verdediging staan afwisselend Julian, Sem en Bart. Op het middenveld staan Jelle M, Brandon, Florian en Gerome en de spitsen zijn Jelle V en Levi. We beginnen vandaag heel goed aan de wedstrijd! In de 1e minuut maakt Florian de 1-0 na een mooie aanval met Gerome en Jelle M. In de 6e minuut maakt Brandon uit een corner de […]

03-11-2018 Terneuzen JO11-1 – VVO/Domburg JO11-1: 12-4

Vandaag de uitwedstrijd naar Terneuzen om 9.30uur. Om 8 uur vertrekken we richting “de overkant”. Jelle M mag naar een aantal weken blessureleed eindelijk weer meedoen. Wesley is ziek, maar de keeper van de JO11-2 Ravi is vrije en komt ons vandaag helpen! Ravi bedankt!

We zijn de eerste helft nog niet helemaal wakker. Na 25 minuten staat er 6-0 op het scorebord, ondanks dat wij toch een aantal kansen krijgen. Vlak voor de rust komen wij eindelijk van de nul af na een mooie aanval via Brandon en levi maakt Jelle V de 6-1. We gaan rusten met 7-1.

In de pauze geven de […]

06-10-2018 VVO/Domburg JO11-1 – Wemeldinge JO11-1: 3-8

Een voetballend en fysiek sterke tegenstander vandaag in een zonnig Domburg, Wemeldinge.  Onze toppers hadden twee dagen eerder nog glorieus de volgende bekerronde bereikt door de poule winnend af te sluiten, klasse gedaan!

Enthousiast werd er begonnen en na enkele minuten stond het door Jelle al 1-0! Maar Wemeldinge is een goed voetballende ploeg en wisten al snel 3x te scoren. Uit een schitterende aanval was het weer Jelle de zorgde voor gejuich 2-3. De ruststand werd bepaald op 2-5. Na de peptalk in de kleedkamer kwamen we met leuk voetbal op 3-5 door een droge schuiver van Gerome. Helaas bleef […]

08-09-2018 VVO/Domburg JO11-1 – Walcheren JO11-1: 2-2 (beker)

Bekerwedstrijd nummer 2 van dit seizoen en tevens de eerste thuiswedstrijd. Voor 3 spelers ‘thuis’ op licht vreemde bodem, maar dat gaan de 7 Domburgers ook nog meemaken in Oostkapelle. Voor de jongens van JO11-1 maakt dat blijkbaar niets uit, want ze voetballen er op los, waar dan ook. Dit nieuwe team is nu al zo hecht en op elkaar ingespeeld, fantastisch om te zien! Ze coachen elkaar, werken keihard en vormen een mooi en sterk team. Daar kwamen ze in Vlissingen vorige week bij GPC ook al achter, 2-4 winst voor onze boys!

Nu de wedstrijd van zaterdag, Walcheren kwam op visite, een heel sterk team en met een […]