Vandaag spelen we de 2de wedstrijd van het seizoen tegen VC Vlissingen JO15-1. Luc is geblesseerd en Mats, Owen, Coen, Noël en Judah starten niet helemaal fit aan de wedstrijd, daarom speelt Robin Sanderse mee als gastspeler. We trappen af en na een paar kleine kansen over en weer schiet Mats prachtig de 1-0 binnen met een lob over de keeper van Vlissingen. Helaas moet Mats na een prachtige goal wisselen omdat hij last van zijn rugblessure heeft. Even later krijgt Ruben een harde trap op zijn voet en kan daardoor niet verder voetballen. Vervolgens zijn er een paar grote kansen over en weer en krijgt Vlissingen een vrij trap om de rand van de zestien, maar hier komt geen gevaar van want Jerro kan de bal zonder problemen tegenhouden. Helaas moet ook Owen het veld verlaten met een blessure en komt Robin erin. Helaas scoort Vlissingen niet veel later de 1-1 en staan we weer gelijk. Ook Coen moet het verlaten met een blessure en de niet fitte Noël moet weer terug het veld op. Na een spannende 1ste helft met veel blessures voor Oostkapelle/Domburg staat het 1-1.

Tweede helft. Mats gaat het weer proberen en dit pakt goed uit want hij kan zonder al te veel problemen verder spelen en zorgt voor veel gevaar voor de goal van Vlissingen. Zo gaat na een goed een-tweetje samen met Hessel de bal er net niet in maar het zal niet meer lang duren voordat de 2-1 valt. Na een snelle ingooi van Maud neemt Ezra de bal mee en hij geeft hem voor op Mats die zijn voet er tegenaan zet en de 2-1 binnenschiet. Niet veel later maakt een speler van Vlissingen een smerige overtreding op Goof en krijgt hiervoor een gele kaart. We spelen daarom voor 10 minuten met 1 man meer. Helaas kunnen we hier geen voordeel uit halen. Er zijn nog 10 minuten te spelen en Vlissingen krijgt meer kansen. Het gaat net goed nadat Jerro omspeelt wordt en Hessel de bal van de lijn kan halen. Maar helaas valt in de laatste seconden dan toch het doelpunt voor Vlissingen nadat de bal via een corner terugvalt en een speler van Vlissingen hem erin kan schieten.

Er is hard gevochten vandaag maar helaas is de eindstand dan toch 2-2 wat ons op een keurig 2de plek in de competitie zet.