Deze zaterdag moeten we tegen de koploper De Noormannen E2 spelen. Beide partijen hebben 8 spelers dus kunnen we allemaal het veld op. Gelukkig is Luke ook weer van de partij. De scheidsrechter van vandaag is Jesse Moeleker. Na een minuut of 10 scoren de Noormannen de 0-1.  Onze eerste kans volgt vrij snel  hierna. Via Sophie, Joris, Jordy gaat de bal naar Mart maar helaas geen doelpunt. Vrij snel volgt dan de 0-2 door De Noormannen. Joram  verhindert een schot op doel door de Noormannen. Goed verdedigd. Ook Sophie houdt de bal de gehele wedstrijd goed weg bij het doel door goed tussen de bal en de tegenpartij  te gaan staan en goed met de bal weg te draaien. Joris neemt de bal mee voorbij een speler van De Noormannen richting het doel. Maar voor we het doel kunnen bereiken hebben De Noormannen weer de overhand. Op het moment dat de wedstrijd even onderbroken wordt voor een blessure bij de tegenpartij krijgen we van Ramon nog wat aanwijzingen. Net voor de rust moet Luke uit zijn doel komen maar net iets te ver zodat de Noormannen nogmaals op doel kunnen schieten. Gelukkig is Jamal in de buurt om een doelpunt te verhinderen.

Luke heeft de 1e helft maar liefst 12 serieuze schoten op doel weten tegen te houden zodat we met  0-2 de rust in gaan. De eerste helft zijn we allemaal heel actief geweest en hebben we alles gegeven. Na de rust kijken we al vrij snel naar een 0-3, 0-4 en 0-5 achterstand aan. De kopjes gaan nu wat hangen en we hebben de eerste helft zoveel gegeven dat de vermoeidheid ook wel parten gaat spelen.  Er wordt nog een schot op doel verhinderd door Luke. Maar dan volgt ook weer heel snel  achter elkaar de 0-7 en 0-8.  Na een goede en lange verdediging van Thijs, Joram, Jamal en Mart volgt toch weer de 0-9. Hierna volgt weer de 0-10.  Jordy krijgt nu nog een mooie kans en rent met bal richting het doel en schiet. Maar de keeper weet de bal te pakken.  Ook weten de Noormannen nog de 0-11 te maken. Met de eindstand 0-11 zit de wedstrijd erop.  Vooral in de duels waren De Noormannen sterker. Maar zeker in de 1e helft hebben we alles gegeven en goed gespeeld. Hou dit vast!