Zaterdag 4 juni: Zevenkamp voor alle jeugdleden met aansluitend barbecue voor jeugdspelers, trainers/leiders jeugdteams en ouders/verzorgers jeugdspelers; bestuur V.V. Domburg incl. partners; spelers Domburg 1 en 2 incl. partners; bestuur en leden Supportersvereniging “De Zandvreters” incl. partners; sponsorcommissieleden incl. partners, sponsoren en overige vrijwilligers V.V. Domburg incl. partners.

Deze dag/avond wordt mede mogelijk gemaakt door Supportersvereniging “De Zandvreters” en Sponsorcommissie V.V. Domburg.

De activiteitencommissie van de jeugd V.V. Domburg organiseert daarnaast op donderdagavond 14 april een sponsorloop voor alle jeugdleden, met als doel geld bijeen te brengen voor zowel de organisatie van de Zevenkamp als ook de aansluitende barbecue voor zowel jeugdleden als ook de ouders/verzorgers van de jeugdleden.